odeon.hu    odeonlloyd.com    puskinteka.blogspot.com
FŐOLDALHÍREKMEGJELENÉSKATALÓGUSBOLTFÓRUM
Eseménynapló Megkérdeztük TV ajánló Trailer MOZITUDOR Lapozó Box-office Link Képregény
UNDERG 14h-Banditák
Bandits
ODEON ÉRTÉKELÉSE 8
LÁTOGATÓK ÉRTÉKELÉSE 6.5

Küldd el emailben!
 
Javítsd az adatbázist!
Írj Te is ajánlót!
Pontozd a filmet!
 
eredeti cím:  Bandits
év:  2001
nemzet:  amerikai (USA)
hossz:  122 perc
kép:  színes
kiadó/forgalmazó:  Best Hollywood
dialógus:  szinkronizált
műfaj:  vígjáték
krimi
STÁBLISTA DVD-INFO
Rendező
Barry Levinson
Szereplő
Bruce Willis
Billy Bob Thornton
Cate Blanchett
Operatőr
Dante Spinotti
Zeneszerző
Christopher Young
Hang:
5.1
SR
Szinkron:
angol (english), magyar
Képarány:
2.35:1
Extra:
előzetes(ek)
interjúk
képgaléria
A sztori akár hétköznapi is lehetne: két bankrabló beleszeret a túszul ejtett nőbe. A karakterek akár hétköznapiak is lehetnének: egy sármos, minden hájjal megkent bankrabló; hipochonder, okostojás társa; és egy unatkozó magányos feleség mint túsz. De a Banditák azért mégsem hétköznapi film. És ez teljes mértékben a három főszereplő érdeme, különösképpen Billy Bob Thorntoné (Terry) és Cate Blanchetté (Kate).
Bruce Willis (Joe) és Billy Bob Thornton az utolsó nagy dobásra, az utolsó nagy bankrablásra készülnek. Minden a terv szerint halad, mikor váratlanul Kate kocsijával elüti Terry-t. Jobb híján a két szelíd, de szeleburdi bankrabló magával viszi a kissé nehezen kezelhető nőszemélyt. De a csapatösszeállítás méginkább bonyolódik, amikor a két férfi egyszerre szeret bele Kate-be. És bizony ő nem tud választani...
Könnyed és nagyon szórakoztató mozit láthat az, aki a banditákkal tart. A filmért Golden Globe-díjra jelölt Billy Bob Thornton hihetetlenül eredeti és vicces a fóbiákkal teli bűnöző szerepében. A szintén Golden Globe-ra jelölt Cate Blanchett ismét új arcát mutatja meg: a kalandra és izgalomra vágyó háziasszony szerepében is lehengerlően játszik. Bruce Willis meg Bruce Willis. Tőle már nem várunk többet, nem is kell. A Jó reggelt Vietnám és az Esőember rendezője megint elsőosztályú gárdát kovácsolt össze egy nem megerőltető, de annál pihentetőbb film kedvéért. Kellemes látvány, kellemes szórakozás. Haverok, popcorn, mozi.

easy
» Olvasói szinopszis «
2009. szeptember 13. 23:00 - Anouk Blonde

Ez az ajánló nem lesz igazán pasibarát. Tudjátok mikor elkezdtem nézni ezt a filmet, életem igencsak furcsa szakaszában tartottam. Elkötelezetten voltam szerelmes, mint egy ágyú, persze hogy egy harmadikba. Én nem tudtam ilyen ügyesen megoldani a problémámat, mint a filmben, de sokáig ringattam magam abban a hitben, hogy igen! ez lenne a megoldás! De ha nem pont valami hasonló élethelyzetben talál rád ez a film, akkor is nézd meg. Kacagtató. Szép. Nem rágja a szádba milyen a barátság, mit kell érezni és mérlegelni mikor azt hiszed , hogy szerelmes vagy. Kicsit csalfák a nők, nem? De. És mindig van okunk rá. Még azoknak is, akik nem ilyen szépek, miközben kék villanykörtét(?!) csavarnak be a hűtőszekrénybe(?!), mint Cate Blanchett. De sokuknak nincs kedvük tizedszer is megmelegíteni az ételt, és hiába várni. Mert nem jön a bitang. Na hát itt jött kettő is. Nekem külön öröm volt ezt a két pasit egy filmben látni. Adogatták a labdát. És igenis éljen soká Bruce Willis, mert jó itt is. Bár az a tekintet mindent visz, ahogy Milla Jovovicra nézett az Ötödik elemben, de az már egy másik történet.
Olvasói hozzászólások

Impresszum  |  Kapcsolat  |  Médiaajánlat


RÉSZLETES KERESÉS
cím: eredeti cím:
év:  - 
moziban:
kritika szerzője:
értékelés: -
téka szűrés:
média szűrés:
dialógus nyelve:
nemzet:
DVD
hang:
DVD felirat:
rendező:
szereplők:író:
műfaj: és és
Rendezési szempont:
Eredmények/
oldal:
 
A titokzatos szerető


Pompeji


A plebejus herceg


Műkincsvadászok


Maisie tudja
SZAVAZÁS
A legjobb film Oscarjára jelölt, és a magyar mozikban bemutatott hét film közül melyiknek adtad volna a díjat?
Amerikai mesterlövész
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
A Grand Budapest Hotel
Kódjátszma
A mindenség elmélete
Sráckor
Whiplash
ARCHÍVUM


Kiemelt támogatónk a Nemzeti Kulturális Alapprogram

Partnereink