odeon.hu    odeonlloyd.com    puskinteka.blogspot.com
FŐOLDALHÍREKMEGJELENÉSKATALÓGUSBOLTFÓRUM
Eseménynapló Megkérdeztük TV ajánló Trailer MOZITUDOR Lapozó Box-office Link Képregény
UNDERG 14h-


Jóbarátok - 1. évad / 1-8. rész
Friends - Season 1
ODEON ÉRTÉKELÉSE 10
LÁTOGATÓK ÉRTÉKELÉSE 10.0

Küldd el emailben!
 
Javítsd az adatbázist!
Írj Te is ajánlót!
Pontozd a filmet!
 
eredeti cím:  Friends - Season 1
év:  1994
nemzet:  amerikai (USA)
hossz:  528 perc
kép:  színes
kiadó/forgalmazó:  FHE
dialógus:  szinkronizált
műfaj:  vígjáték
STÁBLISTA DVD-INFO
Rendező
Robby Benson
Peter Bonerz
James Burrows
Gary Halvorson
Todd Holland
David Steinberg
Szereplő
David Schwimmer
Jennifer Aniston
Courteney Cox
Lisa Kudrow
Matt LeBlanc
Matthew Perry
Operatőr
Richard Hissong
Ken Lamkin
Nick McLean
Zeneszerző
Peter Kellert
Geoff Levin
Chris Lowe
Hang:
sztereó
Szinkron:
angol (english), magyar
Feliratozás:
angol (english), magyar
Képarány:
1.33:1
Extra:
videoklip
Nagy adósság törlesztését kezdte meg a honi videózás piacán a Warner.
Mert ugye kétféle ember létezik (mondják!): Aki szereti ennek a 6 New York-i fiatalnak a csetlés- botlását (az élet viharokkal teli tengerén), meg aki nem. Közömbösség szóba sem jöhet.
No, jól van, mert megérkezett az első széria és további örömforrás lehet még, hogy az év végéig mind a 10 évad megjelenik úgy DVD-n, mint videó formátumban.
Üröm az örömben, hogy a 10. évfolyam azért tud majd eljutni hozzánk is, mert a srácok most már tényleg úgy döntöttek: VÉGE!
Nincs mit kommentálni!
Inkább készítsük ki a hordónyi pattogatott kukoricát, néhány rekesz veszettül cukros üdítőt és lássunk neki az első évad 24 epizódjának, ami nem kevesebb, mint 528 perc!
Hadd szóljon!

Hékás

1/1
Randi vagy nem randi, ez itt a kérdés
Rachel elhagyja vőlegényét, Barry-t az esküvő napján és beköltözik Monicához. Az este Monica "boros" Paullal randevúzik, akiről kiderül, hogy minden, csak nem őszinte. Ross levert tönkrement házassága miatt. Joey párhuzamot von a nők és a fagylalt között. A csapat spanyol nyelvű szappanoperát néz. Kiderül, hogy Ross középiskolában reménytelenül szerelmes volt Rachelbe.

1/2
Ultrahang
Ross megtudja, hogy volt felesége, Carol gyermeket vár, és úgy dönt, hogy másnap elmegy az ultrahangvizsgálatra, ahol Carol élettársa, Susan is ott lesz. A szemben lakó "Ronda Pucér Pasi" comberősítőt vásárol. Ross és Monica szülei meglátogatják őket, amitől Monica kissé kiborul. Ross és Rachel elõtt nehéz nap áll: Ross az ultrahangvizsgálatra készül, Rachel pedig arra, hogy visszaadja Barry-nek a jegygyűrűt, aki a vártnál sokkal kevésbé csalódott emiatt.

1/3
A hüvelykujj
Ross rájön, mi lett gyermekkori kutyájának (ChiChi) végzete. Chandler újra elkezd dohányozni, ám amikor a többiek panaszkodnak a füst miatt, Chandler a saját hibáik felsorolásával vág vissza. Phobe olyan pénzt kap, nem érez magáénak és továbbajándékozza. Amikor hálából egy doboz szódát kap, egy hüvelykujjat talál benne. Az üdítőital gyártó vállalat 7000 dollárt ad kárpótlásul. Monica új barátja, Alan nagyon tetszik mindenkinek, ami kivételes eset. Ezért Monicának kétségei támadnak kapcsolatuk jövőjét illetően.

1/4
Hoki, avagy más pizzája
A Carollal eltöltött első szeretkezésük estéjének évfordulóján Ross nagyon depressziós, de elmegy egy hoki meccsre Joey-val és Chandlerrel. Ám a meccsen egy hoki korong eltöri Ross orrát és a kórházban kötnek ki, ahol Ross bevallja, hogy Carol volt az egyetlen nő az életében. Rachelt kétségek fogják el új életével kapcsolatban régi barátnői látogatása után. Monica, Phoebe és Rachel lánybulit tartanak, ami egészen addig egyáltalán nem vicces, amíg el nem kezdenek kémkedni a Fehér házi tanácsadó, George Stephanopoulos után.

1/5
Új német mosópor
Chandler és Phoebe úgy döntenek, hogy ugyanazon az estén szakítanak aktuális kedvesükkel, ami Phoebe-nek simán megy, de Chandlernek nehezebb dolga van Janice-szel. Ross Rachellel együtt megy a mosodába, ahol kiderül, hogy Rachel még sosem mosott egyedül, végül a fehérneműit összemossa egy piros zoknival, amitől minden rózsaszín lett. Joey azt szeretné, hogy volt barátnője, Angela szakítson jelenlegi kedvesével, Bobbal, ennek érdekében Monicát is felhasználja. Rachel annyira boldog a túlélt mosodai kaland miatt, hogy megcsókolja Rosst.

1/6
Fenekes karrier
A csapat hivatalos Joey új musical bemutatójára, melynek címe Freud!. A színházban Chandler megismerkedik egy gyönyörű, egzotikus nővel, Aurorával, és megbeszélnek egy randevút, ahol kiderül, hogy a lány férjezett és egy szeretője van. Az Estelle Leonard Színészügynökség elvállalja Joey menedzselését, melynek eredménye: a fiú szerepet kap az új Al Pacino filmben, mint a sztár fenékdublőre. Végül is elveszíti a szerepet, mivel túljátszotta a "feladatát". Rachel először életében takarított, csak sajnos közben rossz helyre tette vissza a zöld ottománt, ami Monicának egyáltalán nem tetszik, mert "hepciás". Chandler elbizonytalanodik Aurorával kapcsolatban, mert Aurora összeszedett még egy pasit, és elküldi a lányt.

1/7
Áramszünet
New Yorkban áramszünet van. Chandler beszorul egy pénzkiadó helyiségbe Jill Goodacre-rel, az álommodellel. A többiek Monica és Rachel lakásában vannak. A "Ronda Pucér Pasi" gyertyával világít és kisebb baleset éri emiatt. Miközben Ross az érzéseit próbálja elmondani Rachelnek, megtámadja egy macska. Miközben a cica tulajdonosát keresik, Phoebe és Rachel találkozik egy különös férfival, Mr. Heckles-szel, aki azt állítja, hogy ő az állat tulajdonosa. Azonban kiderül, hogy a cica gazdája Paolo, az olasz srác, aki az épületben lakik, és alig beszél angolul... és a sötétben összejön Rachellel, Ross nagy bánatára.

1/8
Nana kétszer hal meg
Chandlernek a tudomására jut, hogy sokan homoszexuálisnak gondolják az első találkozáskor, és megpróbálja kideríteni ennek az okát. Paolo cipőt küld Rachelnek Rómából és fel is hívja a lányt. Ross és Monica nagymamája meghal... kétszer is. A temetésen Joey focimeccset néz egy hordozható TV-n. Ross beleesik egy sírgödörbe és megrándítja a hátát, ám az izomlazító gyógyszertől kissé kábult lesz. Monica megpróbál zöldágra vergődni édesanyjával, aki túl kritikus a lányával szemben.

Forrás: jobaratok.uw.hu

Olvasói hozzászólások

Impresszum  |  Kapcsolat  |  Médiaajánlat


RÉSZLETES KERESÉS
cím: eredeti cím:
év:  - 
moziban:
kritika szerzője:
értékelés: -
téka szűrés:
média szűrés:
dialógus nyelve:
nemzet:
DVD
hang:
DVD felirat:
rendező:
szereplők:író:
műfaj: és és
Rendezési szempont:
Eredmények/
oldal:
 
A titokzatos szerető


Pompeji


A plebejus herceg


Műkincsvadászok


Maisie tudja
SZAVAZÁS
A legjobb film Oscarjára jelölt, és a magyar mozikban bemutatott hét film közül melyiknek adtad volna a díjat?
Amerikai mesterlövész
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
A Grand Budapest Hotel
Kódjátszma
A mindenség elmélete
Sráckor
Whiplash
ARCHÍVUM


Kiemelt támogatónk a Nemzeti Kulturális Alapprogram

Partnereink