odeon.hu    odeonlloyd.com    puskinteka.blogspot.com
FŐOLDALHÍREKMEGJELENÉSKATALÓGUSBOLTFÓRUM
Eseménynapló Megkérdeztük TV ajánló Trailer MOZITUDOR Lapozó Box-office Link Képregény
UNDERG 14h-


Jóbarátok - 3. évad / 1-8. rész
Friends - Season 3
ODEON ÉRTÉKELÉSE 7
LÁTOGATÓK ÉRTÉKELÉSE 8.0

Küldd el emailben!
 
Javítsd az adatbázist!
Írj Te is ajánlót!
Pontozd a filmet!
 
eredeti cím:  Friends - Season 3
év:  1996
nemzet:  amerikai (USA)
hossz:  525 perc
kép:  színes
kiadó/forgalmazó:  FHE
dialógus:  Magyar nyelvű
műfaj:  vígjáték
STÁBLISTA DVD-INFO
Szereplő
David Schwimmer
Jennifer Aniston
Courteney Cox
Lisa Kudrow
Matt LeBlanc
Matthew Perry
Hang:
sztereó
Szinkron:
angol (english), magyar
Feliratozás:
angol (english), magyar
Képarány:
4:3
Extra:
interaktív extra
videoklip
A hat New York-i fiatal kalandjai tovább folytatódnak!
Ebben az évadban Joey legújabb színpadi szerepében alternatív üzemanyag után kutat egy távoli bolygón, Phoebe két napon át telefonál, Chandler döntésre szánja el magát harmadik mellbimbójával kapcsolatban, Monica műmellekkel felszerelkezve görkorcsolyán szolgálja ki a vendégeket, Ross és Rachel pedig kapcsolatukban felmerült konfliktusokat próbálják orvosolni - kétes sikerrel...
Bepillantást nyerünk a múltba: mikor a ronda pucér pasi még sovány volt és jóképű, mikor a kávézás helyett a jóbarátok biliárdoztak, mikor Phoebe még Monicával lakott, mikor Ross örült, hogy felesége igaz barátra lelt egy Susan nevű hölgy személyében...

3/1
A Leia Hercegnő fantázia
Monica pocsékul van a Richarddal való szakítás után. Joey ki nem állhatja, hogy Janice folyton a nyakukon lóg, aki azonban - hogy jobban megismerjék egymást - elhívja őt egy közös "bulizós napra". Ross és Rachel szexuális fantáziákról beszélgetnek, Ross egyik fantázia: "Leia hercegnő arany bikinije". Rachel később elmeséli Phoebe-nek és Monicának Ross fantáziálását. Phoebe megpróbál segíteni Monica kialvatlanságát. Ross és Chandler most ugyanúgy megbeszélik személyes dolgaikat, mint a lányok, de ez okoz némi kényelmetlenséget Rossnak a késõbbiekben. Monica papája tűnik fel végül és megnyugtatja lányát.

3/2
Senki sincs készen
Ross fontos estének néz elébe, ám senki sincs indulásra készen. Joey és Chandler székekről és ruhákról veszekednek. Joey leönti Phoebe ruháját. Monica meghallgatja Richard egy régi telefonüzenetét, amiről azt hiszi, hogy az esetleg újonnan érkezett. Így aztán Ő is üzenetet hagy neki, amit később megpróbál letörölni, de ezzel csak ront a helyzeten. Rachel nem bírja eldönteni, hogy mit vegyen fel, erre Ross bedühödik, mire Rachel megsértődik, és úgy dönt, hogy mégse megy el... hacsak, Ross meg nem iszik egy pohár zsírt.

3/3
A lekvár
Joey ugrál az ágyon, leesik és kificamodik a karja. Monica, - hogy az esze ne mindig Richardon járjon - megpróbálja lefoglalni magát. Először egy csomó lekvárt csinál, aminek Joey nagyon örül. Aztán spermadonorokat válogat magának és rátalál Joey adatlapjára. Phoebe-t, nővérének ostromlója, Malcolm követi... később Phoebe kezd vele randizni. Chandler tanácsot kér a kapcsolatában felmerült problémák miatt Racheltől és Rosstól. Ross titokban elmeséli neki a "karold át és forgasd el" trükköt, ami némi extra fekvőhelyet biztosít az ágyban. Chandler kipróbálja, ám a dolog rosszul sül el és a padlóra borítja vele Janice-t.

3/4
A metaforikus csatorna
Joey feltűnik a Tejmester 2000 reklámjában. Phoebe elfelejti átadni neki egy meghallgatásra hívó üzenetét... amit megold azzal, hogy az ügynökének adja ki magát felhívja a szereposztásért felelős személyt. Joey megkéri, hogy legyen a főállású ügynöke. Ross nehezen viseli, hogy fia Barbie-babával játszik és megpróbálja megszerettetni vele a "fiús játékokat". Chandler fél az "elkötelezettség alagútjától", míg Joey meg nem győzi, hogy szembe kell néznie a félelmeivel, ekkor Chandler átesik a ló túloldalára, és ezzel elijeszti Janice-t. Monica és Rachel örülnek, hogy Chandler átjutott az "alagút" felőlük lévő végére és jégkrémmel vigasztalják. A rész végén feltűnik a kis Ross, amint női ruhában énekel.

3/5
Phoebe öccse
Joey egy kicsit túllép a postaláda-készítés projektjén és végül egybeépíti a TV és Hifi-állvánnyal és így végül elkészít egy nagyon nagy, ajtókat is takaró szekrényt. Mellesleg Monica fürdőszoba padlóját is "rendbe hozza". Phoebe féltestvérével, ifjabbik Frankkel találkozik abban a reményben, hogy jobban megismerheti Őt. A fiú félreérti, mikor Phoebe arról beszél, hogy "masszíroz, meg ilyenek". A társaság tagjai összegyűjtenek 5 híres embert, akikkel lefekhetnek anélkül, hogy társuk balhézna. Ross nagy nehezen leszűkíti listáját, le is laminálja, de pont Isabella Rosselinivel fut össze a kávézóban, akit nagy nehezen lehúzott a listájáról.

3/6
Régen volt
Janice kérdését követően a csapat tagjai visszaemlékeznek néhány, 3 évvel korábbi eseményre: Chandler lakótársat keres, a "Csini Pucér Pasi" hízni kezd, Phoebe titokban elköltözik Monicától, a Bár bezár és Kávéház lesz belőle. Mr. Heckles akár oboázhatna is, Rachel a Berry-vel való házasságot fontolgatja, Mr. Heckles kiadja magát Chandler lakótársának, Ross boldog, hogy Carol talált végre egy barátnőt - egy bizonyos Susant. Kiderül, hogy annak idején majdnem összejött Monica és Joey, Rachel és Chandler, Phoebe és Ross.

3/7
A Forma 1-es ágy
Monica és Phoebe Janice jövendőbeli ex-férjének boltjában, a Matrackirályban vásárol, aztán Monicának egy másik ágyat szállítanak, amit a Joey vérző orrával foglalkozó Phoebe nem vesz észre. Rachel és Ross a lány apjával vacsorázik, ami nem sikerül valami jól, azonban másnap reggelizés közben Ross és Dr. Green végre talál egy pontot, melyben egyetértenek. Günther Rachelről álmodozik. Joey "szappanopera-szereplést" tanít. Miközben megpróbálják visszacserélni a Forma 1-es ágyat, melyet csak a fiúk élveznek, Joey meglátja Janice-t a leendő ex-férjével csókolózni.

3/8
A Bökő-szerszám
Phoebe kerüli a fogorvost, mert valahányszor elmegy, mindig meghal valaki. Joey elmondja Chandlernek, hogy látta Janice-t csókolózni a férjével, mire számon kéri Janice-t. A nőnek választania kell a két férfi között, és úgy tűnik, hogy Chandlert választja, de Ő viszont úgy érzi, hogy nem felelhet egy házasság szétszakításáért. Így Chandler szenved a szakítás miatt. Rossnak sürgős dolga van a Múzeumban, így Rachel vigyáz Benre. Monica beüti Ben fejét egy gerendába, de próbálja Ross elől titkolni. A "Csúnya Pucér Pasi" mozdulatlanul fekszik, ezért a csapat egy nagyon hosszú piszkáló eszközt készít kínai evőpálcikákból, hogy meggyőződjenek róla, nem halott-e.

Forrás: jobaratok.uw.hu


Olvasói hozzászólások

Impresszum  |  Kapcsolat  |  Médiaajánlat


RÉSZLETES KERESÉS
cím: eredeti cím:
év:  - 
moziban:
kritika szerzője:
értékelés: -
téka szűrés:
média szűrés:
dialógus nyelve:
nemzet:
DVD
hang:
DVD felirat:
rendező:
szereplők:író:
műfaj: és és
Rendezési szempont:
Eredmények/
oldal:
 
A titokzatos szerető


Pompeji


A plebejus herceg


Műkincsvadászok


Maisie tudja
SZAVAZÁS
A legjobb film Oscarjára jelölt, és a magyar mozikban bemutatott hét film közül melyiknek adtad volna a díjat?
Amerikai mesterlövész
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
A Grand Budapest Hotel
Kódjátszma
A mindenség elmélete
Sráckor
Whiplash
ARCHÍVUM


Kiemelt támogatónk a Nemzeti Kulturális Alapprogram

Partnereink