odeon.hu    odeonlloyd.com    puskinteka.blogspot.com
FŐOLDALHÍREKMEGJELENÉSKATALÓGUSBOLTFÓRUM
Eseménynapló Megkérdeztük TV ajánló Trailer MOZITUDOR Lapozó Box-office Link Képregény
UNDERG 14h-


Jóbarátok - 2. évad / 17-24.rész
Friends - Season 2
ODEON ÉRTÉKELÉSE 8
LÁTOGATÓK ÉRTÉKELÉSE 4.5

Küldd el emailben!
 
Javítsd az adatbázist!
Írj Te is ajánlót!
Pontozd a filmet!
 
eredeti cím:  Friends - Season 2
év:  1995
nemzet:  amerikai (USA)
hossz:  528 perc
kép:  színes
kiadó/forgalmazó:  FHE
dialógus:  Magyar nyelvű
műfaj:  vígjáték
STÁBLISTA DVD-INFO
Rendező
Peter Bonerz
Kevin Bright
Roger Christiansen
Dana DeVally
Shelley Jensen
Paul Lazarus
Michael Lembeck
Stephen Prime
Szereplő
David Schwimmer
Jennifer Aniston
Courteney Cox
Lisa Kudrow
Matt LeBlanc
Matthew Perry
Operatőr
Nick McLean
Zeneszerző
Kenyon Hopkins
Peter Kellert
Michael Skloff
Hang:
sztereó
Szinkron:
angol (english), magyar
Feliratozás:
angol (english), magyar
Képarány:
1.33:1
Extra:
videoklip
2/17
Eddie beköltözik
Joey megmutatja barátainak új lakását, amit - sajnos - ő maga rendezett be. Egy lemezkiadó producere leforgatja Phoebe-vel a Büdös Macska videóklipjét, de végül valaki más hangját keverik alá. Monicát bosszantja Ross, úgy veszekednek, mint gyerekkorukban. Chandler és Joey hiányolják egymást, de egyikük sem vallja be a másiknak. Chandler új lakótársat szerez, Eddie-t, aki nagyon jó fejnek tűnik. Joey féltékeny és úgy veszekednek Chandlerrel, mint egy tipikus házaspár.

2/18
Dr. Ramoray halála
Chandler lakótársa, Eddie, az értelmi ingatagság jeleit mutatja: a volt barátnőjével van elfoglalva, Chandlert gyanúsítgatja, hogy õ feküdt le vele, és hogy megölte a halát. Richardot érdekli, hány pasija volt már Monicának, miután Phoebe közli, hogy "egy csomó". Ennek hallatán Ross és Rachel is előveszik ezt a kérdést. Monica és Richard is együtt akarják tölteni az éjszakát, ugyanakkor, amikor Rachel és Ross. Viszont sajnos csak egy pesszárium van a lakásban. Joey azt nyilatkozza a Soap Opera Digestnek (Szappanopera hírek), hogy a szövegeinek nagy részét ő írja, erre a szövegíró bedühödik, és Dr. Ramoray-t egy liftaknába zuhantatja.

2/19
Eddie nem ért a szóból
Chandler felébred éjjel, és észreveszi, hogy Eddie azt figyeli, hogy hogyan alszik. Összevesznek, végül Eddie úgy dönt, elköltözik. A következő napon Eddie-nek gyümölcsaszaló-mániája van és semmire sem emlékszik az előző napi beszélgetésbőõl. Ehhez hasonló esetek ismétlődnek nap, mint nap. Joey büszkeségből nem hajlandó kis mellékszerepeket elvállalni, de a halmozódó adóssága és Ross meggyőzi, hogy büszkeségét tegye félre. Joey hasznát veszi a "Minden napra egy szó" vécépapírnak. Monica, Rachel és Phoebe nõi emancipációs könyvet olvasnak, ami több kalamajkát okoz a saját viszonyukban, mint a férfiakkal alakított kapcsolataikban. Joey visszaköltözik Chandlerhez, így Eddie hiányos memóriáját kihasználva, végre Chandler megszabadulhat tőle.

2/20
Phoebe és a filmek
Phoebe felfedezi, hogy régebben az anyukája nem mutatta meg neki a filmek szomorú részeit, így az Öreg Yellerből is kimaradt, amikor a kutyát lelövik. Kikölcsönzi az összes filmet, amit régen a mamájával nézett, és ettől elég szomorú és borúlátó lesz. Ross, nehogy elszalassza Ben fejlődésének fontos szakaszait, elviszi kisfiát egy hétvégére. Bel kimondja az első szavát. Monica kérésére Chandler és Joey egyre többet szórakoznak Richarddal. Még inkább akarnak Richardra hasonlítani: Joey szivarozik és Chandler bajuszt növeszt. Richard viszont úgy kezd beszélni és öltözködni, mint Chandler. Végül már túl sok időt töltenek együtt, míg Richard rá nem jön, hogy a fiúk apaként tekintenek rá, nem úgy, mintha a haverjuk lenne. Rachel rájön, hogy Ross már az egész jövőjüket eltervezte. Ettől pánikba esik.

2/21
Az izomagyú pasik
Monica talál egy részvényt, ami a monogramját viseli, tehát úgy dönt, hogy inkább a tőzsdéből élne, minthogy elvállaljon egy megalázó munkát egy '50-es éveket idéző étteremben. Ám a tőzsdézés nem megy neki túl jól. Phoebe elhatározza, hogy meglátogatja az apját, de az apja kutyájába botlik és végül elüti. Miután meggyógyíttatja az állatorvosnál, hazaviszi, de megtudja, hogy Frank Buffay már négy éve nem volt otthon. Viszont találkozik féltestvérével, ifjabbik Frankkel. Rosst és Chandlert kitúrja a kávéházi helyükrõl két "izomagyú" pasas. Mikor épp nekikezdenének a végső küzdelemnek, valaki mind a négyüket meglopja, együtt erednek a nyomába és kibékülnek.

2/22
Dupla parti
Rachel meglepetés szülinapi buliját két részre kell osztani, hogy a válófélben lévő szüleit távol tartsák egymástól. Monica gyümölcsös mini-sütit készít torta helyett. Phoebe átcsempészi a vendégeket Monica unalmas bulijáról Chandler és Joey tomboló, szuper bulijára.

2/23
A bárányhimlő
Phoebe pasija a haditengerészettől, Ryan, a városban tartózkodik két hétig, de a számításaikat keresztülhúzza, hogy Phoebe bárányhimlős és Ryant is megfertőzi. Monica rájön, hogy Richard szerint az ő pedáns viselkedése aranyos, de feldúlja az, hogy Richardot semmi komoly nem foglalkoztatja. Chandler szerez Joey-nak munkát a saját irodájában és azt mondja neki, játssza el, hogy adatfeldolgozó. Joey túl messzire megy, egész személyiséget felépít: Josephet, akinek van felesége és gyerekei, és nagyon sok borsot tör Chandler orra alá. Rachelnek nagyon megtetszenek az egyenruhák, ezért Ross is szerez egyet.

2/24
Barry és Mindy esküvője
Joey-t behívják egy Warren Beatty film meghallgatására, a szerepe szerint egy férfival kell csókolóznia, így Joey megpróbál találni valakit, akivel gyakorolhat. Rachel felkészül, hogy ő legyen Mindy tanúja az esküvőn. A nyoszolyólányi ruha azonban rettenetes. Az esküvő maga még szörnyűbb, mint Rachel gondolta. A ruhája becsípődik hátul és kilátszik a bugyija. Sőt Berry szülei azt terjesztik, hogy szifiliszes, ráadásul Barry és a tanúja is rajta szórakoznak. De végül összeszedi az erejét, és marad. Chandler találkozik valakivel az Interneten, akinek nagyon tetszik. Megtudja, hogy a hölgy házas, mégis szeretne vele találkozni. Kiderül, hogy Janice az. Monica érdeklődik Richard jövőre vonatkozó tervei felől, de kiderül, hogy Richard nem akar újra gyereket. Ezért Barry és Mindy esküvőjén szakítanak.

Forrás: jobaratok.uw.hu
Olvasói hozzászólások

Impresszum  |  Kapcsolat  |  Médiaajánlat


RÉSZLETES KERESÉS
cím: eredeti cím:
év:  - 
moziban:
kritika szerzője:
értékelés: -
téka szűrés:
média szűrés:
dialógus nyelve:
nemzet:
DVD
hang:
DVD felirat:
rendező:
szereplők:író:
műfaj: és és
Rendezési szempont:
Eredmények/
oldal:
 
A titokzatos szerető


Pompeji


A plebejus herceg


Műkincsvadászok


Maisie tudja
SZAVAZÁS
A legjobb film Oscarjára jelölt, és a magyar mozikban bemutatott hét film közül melyiknek adtad volna a díjat?
Amerikai mesterlövész
Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)
A Grand Budapest Hotel
Kódjátszma
A mindenség elmélete
Sráckor
Whiplash
ARCHÍVUM


Kiemelt támogatónk a Nemzeti Kulturális Alapprogram

Partnereink